Curs en línia «Aprèn a crear i dinamitzar museus escolars: un recurs didàctic innovador i interdisciplinari per a educació infantil i primària» a la Universitat d’Estiu 2021

L’àrea de Didàctica de les Ciències Socials organitza el curs d’estiu “Aprèn a crear i dinamitzar museus escolars: un recurs didàctic innovador i interdisciplinari per a educació infantil i primària”.

Aquest curs es dirigeix tant a estudiants en formació de mestre com a professionals docents i s’impartirà en línia del 5 al 8 de juliol (de 9 a 11h i de 11.30 a 13.30h).

A més, està reconegut com a activitat de formació permanent adreçada a professorat d’educació infantil, d’educació primària, d’educació secundària i d’ensenyaments de règim especial. També pot servir per acreditar els perfils professionals per a personal docent i com a activitat de formació per aconseguir un nomenament del mes de juliol.

Per a més informació i programa del curs: https://www.udl.cat/ca/serveis/estiu/Cursos/museus_escolars/

Butlleta d’inscripció al curs: https://www.udl.cat/export/sites/universitat-lleida/ca/serveis/estiu/.galleries/PDF/2021/ButlletaCAT_2021.pdf

Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a veronica.parisi@udl.cat

Aquesta entrada es va publicar en Cursos, Notícies. Bookmark el permalink.Tant els comentaris com els trackbacks estàn tancats.